Mimořádně podnětný a inspirativní náhled z jemnohmotného světa

Tento článek je textovou verzí přiloženého videa, a proto si můžete vybrat, zda si raději poslechnete Hovory s Tamarinou, nebo přečtete tento text. Jsme rádi, že využíváte obě možnosti a jdeme na to!

Jiří Lexa: Dobrý den, milí přátelé, srdečně vás vítám u dalšího videa, které jsme pro vás připravili s Tamarinou, protože jsme se bavili o jednom takovém nešvaru, který se nám tu rozmohl. Tamarino, můžeš mi říci, co je dneska největší nešvar současného člověka?

Tamarina: Nevím, jestli to nazvat jako nešvar, to jsi nazval ty, já bych osobně to nazvala tím, že dnešní člověk se neustále odklání od své původní cesty, kterou si vybral. A odklání se od svého původního nastavení. Ale největším takovým problémem v jeho působnosti je, že si zahlcuje mysl věcmi, které vůbec za to nestojí.

Zahlcuje si mysl vším, co nepotřebuje k životu, a proto má čím dál tím více problémů. Alespoň se to tak některým z vás zobrazuje, protože vy místo toho, abyste si svoje vlastní věci řešili pomocí svých vlastních možností a svých božských schopností, tak si je řešíte tak, že opravujete neustále něco v tom vnějším světě.

Ale mockrát jsme si to tady říkali a stejně vám to budu opakovat, protože ta chyba tam je v tom, že vy něco potřebujete ve vašem světě opravit, tak jdete a opravíte to v tom, co vidíte okolo vás. A ono to někdy vyjde, někdy to nevyjde, ale když začnete opravovat vevnitř, uvnitř sebe v té vaší projektantské kanceláři, to znamená ve vaší mysli, tak se vám to povede vždycky.

A pokud budete tímto způsobem postupovat systematicky, tak změníte váš celý svět, protože nemáte šanci to jinak udělat. A právě většina z vás pracuje stylem, že vidí okolo sebe nějaký nepořádek a začne ho uklízet. Ale to není váš způsob, to není vaše předurčení. Vaše předurčení je takové, že vy máte tvořit, vy máte neustále tvořit a máte tvořit v radosti.

A dejte si ruku na srdce, jak často máte radost? Jak často se smějete? Jak často projevujete svoji radost navenek? Jak často jste šťastní nebo jak často se cítíte šťastní? Málo! Že je to pravda?

Protože vy jste na to zapomněli. Vy jste zapomněli, že vaše priorita je radovat se a ne být v smutku, ne být neustále ve střehu, kdy odněkud něco přilítne. A to je přesně ten nešvar, který se tady rozmohl a který vaše civilizace teď momentálně využívá a sklízí tomu úměrnou realitu.

Tak proč to nezměníte? Proč nezačnete dělat trošičku něco jiného, když toto nefunguje? Řekněte si jednoznačně - funguje mi tento můj dosavadní způsob života? Když vám funguje, tak ho neměňte. A pokud vám nefunguje, no tak vyměňte jenom nějaké základní prvky.

Například, že začnete ode dneška myslet na ty nejlepší věci, které si dovedete představit, jakmile budete ráno vědět, že se probouzíte, tak už si začněte vytvářet představu nového dne, který je před vámi. Jakmile budete v té představě toho dne, tak si začněte realizovat svůj další život, který je před vámi. Jakmile budete vidět, že se vám to daří, že máte radost, tak si začněte plánovat třeba partnerské vztahy.

Jakmile uvidíte, že se vám partnerské vztahy daří, tak začněte zase postupovat dále a dále a dále a dále a nemusíte se obávat, že vám něco nepůjde. Ale dokud budete stále myslet na to, jestli to půjde, to znamená, budete se zaobírat v první řadě těmi výsledky venku v tom vnějším světě, tak nemáte vůbec šanci to ukočírovat.

Na to pamatujte, protože vy jste tvůrci. Tím, že jste tvůrci, tím, že jste božské tvůrčí bytosti, tak máte obrovskou šanci měnit svět na všech jeho úrovních. Uvědomte si, těch realit je nekonečné množství. Vy žijete ve světě plném realit, plném různých variant, to je nekonečné množství variant řešení, která vy máte k dispozici, ale vy se neustále snažíte vymyslet konkrétní řešení.

Co kdybyste to nechali na té zásobárně, na tom Vesmíru? Co kdybyste nechali to řešení na něm? Vy jenom vložte ten záměr, vy jenom vložte ten prvotní impuls a ten Vesmír už vám dodá ten potřebný materiál, který potřebujete.

Je to úplně stejné, jako když máte porouchané auto a jedete do opravny. Vy také neradíte tomu opraváři nebo tomu servisu, jak to mají dělat. Vy tam pouze přijedete a řeknete: auto mi nestartuje nebo auto má divný zvuk nebo má nějaký konkrétní problém. Vy už nepozorujete toho opraváře, jestli vám spravuje motor tímto nebo tímto nebo tímto způsobem, ale najednou vám přiveze opravář auto, které je opravené a které vám funguje.

Tak zkuste využívat svůj život. Nemějte všechno pod kontrolu. Vždyť to musí být pro všechny z vás na zbláznění, že chcete mít neustále pod kontrolou svůj život. Zkuste to dělat úplně obráceně, než jste to dělali doposud. Uvidíte, že budete mnohem šťastnější, ale vy tím, že si budete neustále uvnitř své mysli psát  svoji novou realitu, tak tím budete měnit svět.

Když vás to bude dělat stále víc a víc, tak vy změníte svět na úplně jiné úrovni. Vy změníte ten dnešní svět, který je absolutně zdevastovaný, který je před kolapsem, tak vy ho můžete změnit. Ale jenom tím, že přestanete myslet na to, jak to asi dopadne a budete si to vytvářet ve vaší mysli. Nenechte se odradit, že vám okolí bude říkat, to nedělej, to je blbost, dělej to tak, jak to děláme my. Vy vidíte, že to nefunguje. Vy vidíte, že nefunguje tento způsob, který se snažíte používat celý život, který tady používají lidi stovky, možná tisíce let.

Zkuste to začít dělat konečně jinak. Nechte si poradit, nechte to na tom Vesmíru. Uvidíte, že Vesmír bude za vás dělat tu nejlepší práci. Vy jenom vložte ten základní impuls a uvidíte, jak se vám krásně všechno bude tvořit Co kdybyste to vyzkoušeli? Já vím, že mnoho z vás s tím nesouhlasí, protože mnoho z vás se snaží vycházet z toho, co se děje okolo vás.

Řekněte si jednou provždy, že vy jste zodpovědní za to, kam jste se dostali. Že vy jste všechno zařídili svým doposud myšlením, které máte. To znamená, teď zkuste změnit jednu věc. Začněte myslet na jiné věci. Začněte myslet na úspěch. Začněte myslet na prosperitu, na radost, na to, že máte hojnost ve všech směrech vašeho života a najednou ona se vám ta hojnost začne projevovat ve vašem světě.

Uvidíte, že to tak bude a máte to ode mne garantováno, když to vydržíte, to znamená ne určitou dobu, ale dělejte to trvale a uvidíte, jak se budete cítit dobře a jak se váš život bude postupně měnit. Začněte s tím a převezměte zodpovědnost. Uvědomte si, že za všechno ve vašem životě nesete zodpovědnost vy. Nevyčítejte si chyby. Nevyčítejte si, že jste něco nezvládli, že jste něco neudělali, to už je minulost.

Nebojte se toho, že něco nezvládnete. Vy nevíte, co přijde, to je budoucnost, ale vy se jednoduše rozhodněte, že budete neustále pracovat s tou realitou, která je uvnitř vás. A ta je tady a teď. A tím, že vy tady a teď něco změníte, tak vy tím zároveň změníte ten vnější svět, který na vás čeká, až ho změníte. Ale nemůže vám vyjít vstříc, pokud vycházíte z jeho ukázek, to znamená, když vidíte, že se vám něco nelíbí a začnete na to reagovat, když uvidíte, co se děje třeba na politické scéně a budete na to reagovat, tak vy pouze vkládáte do kvantového pole váš odraz vašich myšlenek, vaši energii, vaše vibrace, které jsou úměrné té situaci.

To znamená, vy ji nevylepšujete tu situaci. To je jedno, že vy ji nechcete. To je jedno, že ta situace se vám nelíbí, ale vy ji jednoznačně podporujete vlastní vibrací. Pokud tomu nebudete věnovat pozornost a budete věnovat pozornost něčemu svému, novému systému státu, novému systému vlády, novým možnostem, novým poznatkům, novým objevům, nové realitě, tak uvidíte, že se to začne najednou jakoby samo od sebe objevovat.

Inspirujte k tomu i své okolí. Inspirujte k tomu lidi, kteří jsou okolo vás a kteří vás sledují. Inspirujte je svým vlastním přístupem k tomu vnějšímu životu a uvidíte, že se bude všechno měnit na té jemnohmotné úrovni primárně, ale následně na té fyzické úrovni. Ale ne tak, že vy to budete muset fyzicky odpracovat. Potom zjistíte, že vy ani nemusíte pracovat vůbec a půjdou vám i třeba prostředky, že nebudete muset dělat nic, co nechcete, co vás nebaví, ale že budete dělat jenom to, co vás baví a najednou vám jakoby zničehonic budou přicházet peníze.

A bude vám přicházet tolik peněz, kolik jednoduše budete potřebovat, ale o tom si můžeme popovídat až zase někdy příště. Takže držím vám palce a vemte si z toho něco k svému srdci a začněte už konečně něco dělat. 

Jiří: Tamarino, já děkuji a myslím, že ses teda docela rozjela dneska a myslím si, že to byl jako dost dobrej proslov, cos tady dneska měla. 

Tamarina: Já jsem se také cítila u toho dobře a přišlo mi to, že to byl nejlepší hovor, který jsem v tomto smyslu měla a myslím si, že se to docela povedlo a že by i na to mohl někdo slyšet.

Jiří: Já věřím, že na to lidi budou slyšet a věřím tomu, že bude určitě zájem o další a další takovéto rozhovory, protože si myslím, že spoustu lidí tím doslova nakopneš.

Tamarina: Já bych ráda, aby se nakopli sami, protože to je to podstatný. 

Jiří: Samozřejmě, víme co říkáme, ale tady ty rozhovory jsou velmi důležitý, protože to spoustě lidem otevře oči a spoustu lidí to popostrčí, takže já ti za to děkuji a vám, drazí přátelé, děkuji za to, že jste si poslechli toto video. Mějte se moc hezky, já vám děkuji za to, že sledujete tento kanál, že pomáháte růst tomuto kanálu, a to je skvělý, protože čím nás bude víc, tím máme větší sílu změnit ten svět, to paradigma světové a můžeme skutečně tomu hodně pomoci.

Kvantová cesta

Portál osobního rozvoje, jenž se zaměřuje na témata zdravého životního stylu, fyzické a duševní kondice, kvalitních mezilidských vztahů a především na tvorbu vlastní reality pomocí čtení z kvantového pole. Nabízí články, videa, kurzy či semináře.

Klub Hovory s Tamarinou

Staňte se součástí naší komunity!

Patříte k fanouškům YouTube kanálu Hovory s Tamarinou a chcete slyšet více témat?

Poslouchejte nové rozhovory každý týden!
Členové klubu mají k dispozici mnohem více obsahu s Tamarinou, než je volně přístupný na YouTube či našem blogu. Navíc máte příležitost klást Tamarině vlastní otázky na témata, která Vás zajímají.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti