Jak myslet, aby se nás držely peníze?

Členové Klubu Hovory s Tamarinou mají k dispozici spoustu nahrávek, v nichž Jiří Lexa probírá s jemnohmotnou bytostí Tamarinou řadu zajímavých témat. Staňte se členy Klubu a můžete je jednoduše poslouchat. Tento článek je textovou verzí jednoho rozhovoru, který se týkal peněz. Jak na to, aby se nás peníze držely?

Jirka: Milí přátelé, srdečně vás vítám u dalšího videa v Klubu Hovory s Tamarinou a s Tamarinou jsme vám slíbili, že vám natočíme video, jak myslet, aby se nás držely peníze. Ono na jednu stranu je to velmi jednoduché, ale v praxi je to velmi složité. Takže poslouchejte a doporučuju, hrajte si s tím, neberte to jako dogma, neberte to jako pilulku, která vyléčí všechny vaše problémy, ale poslouchejte bedlivě Tamarinu, protože my už jsme se o tom bavili mnohokrát a v tuto chvíli jí předávám slovo. Takže Tamarino, jak ty se na to díváš? 

Tamarina: Já Jiří děkuji za to, že můžu k tomuto něco říci, protože jak už jsem v některých videích řekla, vy jste dnes hodně ovládnutí tím fenoménem peněz. Na druhou stranu peníze jsou skvělá věc, která vás může hodně naučit z toho duchovního hlediska, protože vy jste nuceni se učit, jak přistupovat sami k sobě, jak si vážit sami sebe, ale jak si také vážit druhých lidí a jak si vážit všeho, co vám přichází do vašeho života.

A teď si představte, že toto všechno potřebujete spojit k tomu, aby se vás ty peníze držely. A když si budete například o penězích myslet, že jsou špatné, že vám ubližují, že to je akorát přítěž ve vašem životě, tak hádejte, co se bude dít? Ona to bude přítěž ve vašem životě. A to málokdo totiž ví. 

Takže v okamžiku, když budete myslet na peníze, tak se snažte si hledat vždy ty nejlepší přívlastky, to znamená: krásné penízky, čisté penízky, skvělé penízky, láskyplné penízky, úžasné penízky, omlazující penízky, pomáhající penízky, radostné penízky atd. Zkrátka hledejte si k tomu to nejlepší, co můžete k nim dát, protože v okamžiku, když k nim budete dávat jenom to nejlepší, oni se začnou stávat tím nejlepším ve vašem životě. A to málo lidí toto chápe. To je jedna z věcí. 

Další podstatná věc ve vašem životě ve vztahu k penězům je, jak se vůči nim cítíte. To znamená - co si o nich ve skutečnosti myslíte? A vzápětí, co pociťujete, když si na ně vzpomenete? Myslíte si o nich, že jsou limitující pro vás? Nebo že jich nemáte dostatek? Nebo že vás nějakým způsobem svazují nebo manipulují? Nebo má někdo díky penězům nad vámi moc? Pak zapomeňte na to, že budete mít někdy peníze. 

Ale když si to tvrzení otočíte tak, že peníze vás osvobozují, peníze z vás dělají bohatšího člověka, peníze vám usnadňují cestu životem, peníze vás posilují, peníze vám přináší naprosto skvělé pocity po celém vašem těle, peníze vás dovádějí k obrovské radosti, k obrovské euforii, k obrovským možnostem poznání atd. 

To znamená, když si budete toto všechno dávat do své mysli a budete to myslet ale skutečně vážně, tak se to začne velmi brzy realizovat. A teď k jedné důležité věci. Jiří mi něco chtěl říci v tuhle chvíli, ale já s ním komunikuji čistě na myšlenkové úrovni, takže ho nepustím ke slovu a řeknu vám to, na co se mnoho lidí ptá. Mnoho lidí se ptá na to, jak si to mají myslet, jak se takto mají cítit, když ty peníze nemají a cítí, že jim chybí, aby něco zaplatili. 

Tak tady je ten kámen úrazu, který je nejčastější pro mnoho lidí. Proč? Protože mnoho lidí se staví tak, že jejich peníze se nějakým způsobem ztrácí z jejich života, protože je musí dávat někomu za něco, musí je nějakým způsobem dát dál a jim nezůstávají. No, a když si budete myslet, že vám nezůstávají peníze, tak co vám bude zůstávat? Peníze to nebudou. 

Proto je potřeba, aby si každý člověk uvědomil, jak smýšlí o svém vztahu k penězům, jak smýšlí v tuto danou chvíli o penězích, jestli je má nebo nemá a pokud je v tuto chvíli fyzicky nemá, ať to každý z vás bere pouze jako dočasnou věc. Ať to bere jako historii, ale ať to nebere jako trvalou věc, to znamená, ať si neustále ve svém mysli promítá, že ty peníze v jeho životě už jsou, že ty peníze k němu už jdou, že ty peníze jsou na cestě, že se mu otvírají ty největší finanční zdroje. Ale je potřeba v tom vydržet. Někdo dříve, někdo později, to je jedno, ale všichni dostanou to, na co myslí. A to je ta chyba, kterou mnoho lidí dělá. 

Další důležitá věc ve vztahu k penězům je, jak se k nim vyjadřovali třeba vaši rodiče, protože vy to můžete mít zakořeněno, a proto je potřeba pracovat i s vašimi podvědomými programy. Vy můžete ve skutečnosti chtít peníze, vy můžete ve skutečnosti je mít rádi, ale pokud máte nějaký podvědomý program, který ve vás vytváří nějaký další návazný program právě na to, že si peníze odháníte, tak se můžete snažit sebevíc a ty peníze vám nepřijdou. 

To znamená, vy si zpracujte různými technikami, o kterých bychom si též taky mohli někdy něco říci, ale v tuto chvíli se věnujeme penězům. Takže vy si zkuste těmito různými technikami zpracovat své vzorce, které máte hluboko ve vašem podvědomí a uvidíte, že i toto vám může uvolnit vaše staré návyky a najednou se vám může otevřít příval peněz tolik, že si to ani neumíte představit. 

Jirka: Tamarino, teď ti do toho skočím nadrzo. A můžeš tedy alespoň nějaké techniky vyjmenovat nebo můžeš něco aspoň k tomu říci?

Tamarina: Tak můžete vyzkoušet nejlépe třeba nějaký návrat do těch vašich starých časů, do toho dětství. To znamená, můžete vyzkoušet třeba regresi. Můžete vyzkoušet nějaký kvantový posun po časové ose, můžete vyzkoušet kvantové konstelace a další techniky, které vám i třeba Jiří může poradit - čtení z kvantového pole, kde můžete zjistit, kde je ten zakopaný pes, kde je ten problém, kde je to jádro věci. Ale je třeba, abyste se o to začali aktivně zajímat a abyste určitým způsobem i měnili způsob svého života.

To není o tom, že si najdete najednou jednu techniku, že si najdete něco, co vám spustí peníze, ale vy potřebujete změnit způsob života z jednoho důvodu, protože teď, kdyby v tomto vašem momentálním nastavení, kdy třeba ty peníze nemáte a najednou byste přišli k obrovskému bohatství, mohlo by se stát, že by vám to spíš ublížilo. 

To není proto, abyste se báli. To vám nechci vytvořit nějaký nový podvědomý program ve vaší hlavě, ale je potřeba pochopit, že když máte určité destruktivní nebo sebedestruktivní programy, které pracují třeba ve vztahu k penězům a vy přijdete k penězům, tak najednou vy můžete s nimi začít pracovat ještě horším způsobem. Proto se říká, že charakter člověka se nemění, jestli má nebo nemá peníze, ale ty peníze ten charakter zvýrazní. A to je přesně ono. 

Jestliže chcete na sobě pracovat, chcete něco ve svém životě sami se sebou dělat, pak je potřeba, abyste pochopili, že i ten přísun peněz může být třeba dán právě tím, že vy v tuto chvíli ještě nejste schopni je přijmout do svého života tak, aby vám neublížily. Ale nestavte si to, že by vám mohly ublížit. Nastavte si to tak, že vytváříte všechno pro to, aby k vám přišly v ideální době, aby k vám přišly ve vašem ideálním nastavení. 

A když takto budete k penězům přistupovat, tak uvidíte, že k vám budou chodit. Protože peníze nejsou nastaveny tak, že nemůžou chodit k tomu a k tomu zase můžou a že k někomu nepůjdou, protože ten člověk se jim nelíbí. Ne, je to proto, že vy jednoduše je buďto vibračně přitahujete, nebo je vibračně odpuzujete. Nic jiného v tom nehledejte. 

A proto tvořte takové myšlenky, takové pocity, takové závěry, takové programy, které vám vibračně budou podporovat příliv peněz do vašeho života. A můžeme si k tomu též něco říci, protože i Jiří vytvořil dokonce program, který se jmenuje Na vlně blahobytu a tento program vás postupně též může někam dovést, ale ten samotný program nebo tento samotný kurz, ten online kurz, jak tomu říká Jiří, tak ten vás tam nedovede, pokud vy nebudete aktivně ochotni přenastavit sami sebe. To je důležité.

V momentě, když vy se budete chtít neustále držet toho starého a budete chtít jenom tu záchrannou pilulku, která vás nějakým způsobem nahodí na chvilku, tak vy třeba i přijdete k penězům, ale vy o ně brzy zase můžete přijít a věřte tomu, že to je potom další zkušenost, která vím sice přinese obrovské zkušenosti, ale může vám to i potvrdit třeba Jiří, který to zažil na vlastní kůži. Chceš nám k tomu něco říct? 

Jirka: No, já bych to teď asi nerozebíral, protože toto je věnováno tobě a tvému povídání, ale rozhodně bych chtěl říci, že jsem si vyzkoušel, co to je, když vlastně jsem nebyl připravený na příchod peněz. To znamená, vydělával jsem hodně peněz, teď není důležité kolik, v určité době, když jsem ale na to nebyl připravený a skutečně to se mnou zacloumalo. 

Zacloumalo to se mnou tak, že že potom jsem ty peníze zase neměl a určitou dobu jsem žil v nějaké takové představě, že tak už to bude napořád a že já nemusím nic měnit, že najednou ty peníze přišly a já vlastně můžu žít v tom starém světě, v tom svém světě, ve kterém nevím, jestli mi v něm bylo dobře, ale bylo to spíš o tom, že jsem se bál vystoupit z té komfortní zóny. No, a najednou se stalo to, že, že prostě peníze jak přišly, tak zase odešly. Takže máš pravdu, že toto můžu z vlastní zkušenosti potvrdit, ale teď bych se k tomu už dál nevyjadřoval. 

Tamarina: To nevadí, ale aspoň jsi řekl svůj postřeh a já proto ze svého postu nebo ze své pozice vám doporučuji, abyste, pokud měníte, včetně přístupu k penězům, ale když měníte cokoliv vašem životě, tak to měníte komplexně. Nechtějte změnit třeba jenom váš vztah. 

Proč třeba nemáte ideální vztah? No, protože nejste pro to ideálně nastaveni. Takže měňte celý svůj život, měňte své nastavení, změňte způsob svého života. Proč vám teď něco hapruje ve zdraví? No, protože je někde příčina toho, aby vám něco ve zdraví haprovalo. Proč se vám dějí určité věci, že třeba vás vyhazují ze zaměstnání, nebo že musíte odcházet často ze zaměstnání? No proto, že nemáte něco vyřešeno.

Takže soustřeďte se na to, že chcete-li docílit ve vašem životě něčeho nového, tak musíte se k tomu novému přiblížit a tím pádem měnit to staré. A tak je to i ve vztahu k penězům. A v tuto chvíli si myslím, že jsem asi vyčerpala spoustu informací, ale o penězích by se dalo hovořit celý den, ale tolik času nemáme. Takže pokud budete mít třeba nějaké konkrétní dotazy tady v Klubu, tak určitě mi je napište a my vám je zase s Jiřím zodpovíme.

Jirka: Tamarino, já ti děkuju. Já si myslím, že to bylo perfektní, vyčerpávající a příště se těším zase s našimi posluchači na slyšenou.

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

Na vlně blahobytu

Proč někdo peníze má a druhý nemá?
Proč se někomu daří a druhému nikoliv?
Jak přivést do svého života blahobyt?

Blahobyt není jen pro hrstku vyvolených, kteří "se uměli narodit". Hojnost je k dispozici všem bez ohledu na vzdělání či sociální poměry. Stačí si energii hojnosti a peněz neblokovat vlastními předsudky a podvědomými vzorci. Jak se chovat k penězům, abychom jich měli dostatek? Tomu se věnuje tento online kurz Jiřího Lexy.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti