Proč je naše mysl důležitá pro osobní rozvoj?

V čem naše mysl ovlivňuje každý náš krok? Co je to vlastně osobní rozvoj? Jak se dívat na myšlení ve vztahu k lidskému životu? Může nám mysl pomoct zvládnout krizi v běžném životě? Co má s naší myslí společného kvantové pole? Odpověď na tyto otázky naleznete v následujícím videu, které jsme pro vás opět přepsali také do textové podoby níže uvedeného článku.

Krásný den, milí přátelé, vítám vás u dalšího videa a dnes si řekneme něco o tom, proč je vlastně naše mysl důležitá pro osobní rozvoj. Ale, řekněme si, co to osobní rozvoj je. Každým dnem vlastně měníme své nastavení. Já bych to možná nazval i duchovním rozvojem, ale v každém případě je podstatné, abychom si uvědomili, že my tím, že přijímáme nové a nové informace každý den, tak my se každý den rozvíjíme.

Každý tu svoji cestu, ten svůj rozvoj, má v něčem jiném, v jiné oblasti. Co máme společného, tak to je jedna věc. My využíváme naši mysl, která ovlivňuje každý náš krok. Tak, jak myslíme, tak se jednoduše potom ten náš život vyvíjí. Naše myšlenky totiž působí něco jako tvůrčí prvky, stavební prvky v našem životě a vlastně fungujeme tak, že se tak, jak myslíme, tak se podle toho máme. A teď je velmi důležité pochopit, že v tom našem osobním rozvoji se vlastně učíme používat naši mysl tak, aby byla pro nás prospěšná.

Abychom reagovali dobře na impulsy zvenčí, abychom reagovali dobře na to, co zažíváme, abychom reagovali dobře na ty veškeré podněty, které jdou zvenku. Proto je doporučováno v mnohých zdrojích, aby lidé mysleli pozitivně. Protože, co to je pozitivní myšlení? Pozitivní myšlení je takové myšlení, které nám dělá radost. Když nám něco dělá radost, zvyšuje to naši energií, zvyšuje to naši pozitivní energii. Někdo může říct, že to zvyšuje naše vibrace.

A co to znamená, když to zvyšuje naše vibrace? Že se cítíme dobře. Když se cítíme dobře, tak se cítí dobře nejen naše mysl, naše duše, ale naše tělo. A když se cítí dobře naše tělo, tak prosperuje, regeneruje, opravují se různé neduhy, nedostatky. Proto je naše mysl velmi důležitá, protože tímto ovlivňuje každý náš krok.

Když myslíme negativně, když jsme nějakým způsobem tímto zasaženi, tak potom dochází k tomu, že se třeba cítíme i špatně zdravotně. Když nám naše mysl předhodí něco nepříjemného, třeba strach, tak se může stát, že skutečně ochoříme i nějakou vážnější chorobou a nepomůže nám nic jiného než zase změnit myšlení. Bohužel, tak tomu je, co je člověk člověkem a hlavně co člověk se odklonil od svého normálního původního nastavení, tak jak byla naše mysl nastavená.

Jak se dívat na myšlení ve vztahu k lidskému životu? Myšlení, to je vlastně proces. Proces, který neustále rozšiřujeme a vlastně ten proces rozšiřuje zároveň naše obzory. To znamená, my můžeme myslet nad tím, jestli vyhraje támhleten fotbalový klub. My můžeme myslet nad tím, jestli chytneme támhle rybu. My můžeme myslet nad tím, jestli zaplatíme třeba pokutu za to, že jsme projeli červenou. My můžeme myslet nad tím, že nám dělá radost, když si hrajeme s našimi dětmi. Můžeme myslet nad tím, že se jdeme projet na kole nebo se proběhnout. Můžeme myslet nad tím, jak nás baví naše práce...

Zkrátka my neustále myslíme, ale podstatné je, že právě tento proces myšlení nás nějakým způsobem formuje. To je důležité si uvědomit. Proto my potřebujeme neustále si dávat do hlavy ty pozitivní myšlenky. Může nám mysl pomoct zvládnout krizi v běžném životě? No, tak samozřejmě může, protože v momentě, když máme krizi, je potřeba se odrazit od něčeho, co nám tu mysl hodí do pozitivního myšlení. Většinou, když jsme v krizi, tak myslíme na ty negativní věci. Myslíme na to, že se nám něco nedaří, myslíme na to, že nám je nějak třeba těžko na duši, těžko v mysli a ta témata se potom začínají nabalovat.

To znamená, něco nás trápí a ono to na sebe začíná přitahovat podobné myšlenky. Ale když násilně vstoupíme do tohoto procesu a řekneme si, tak, v tuto chvíli budu myslet na něco, co mi naopak dělá radost, co mě baví, tak se stane, že za chvíli se ten proces otočí v náš prospěch. Ale je podstatné, abychom pochopili, že to neudělá nikdo za nás a že to můžeme udělat pouze my sami.

Proto vám doporučuji, abyste se vždy, když vám nebude do zpěvu, abyste se soustředili na to, co vy skutečně chcete zažívat.

Vytvořte si sešit, do kterého si třeba budete psát své sny, cíle, tužby, přání a zkrátka všechno, co vám dělá radost. Jakmile toto zvládnete, no tak potom zvládnete i jakoukoliv krizi ve svém životě. Ale je potřeba tu mysl umět zaměstnat. A co má s naší myslí společného kvantové pole? No ani se neptejte! Všechno! Protože my se nacházíme v tom kvantovém poli. Někdo tomu může říkat vesmír někdo tomu může říkat Universum, informační pole, morfogenetické pole nebo energetické pole, to je úplně jedno. Podstatné je, jak naše mysl funguje v tomto kvantovém poli.

Kvantové pole, to je prostor, ve kterém se nachází vše včetně nás. Tento prostor je kvantové pole nebo je nazýván kvantovým polem proto, že se v něm nacházejí tzv. kvanta. Tato kvanta, to jsou vlastně slova ze slovníku, řekněme, kvantových fyziků. A kvantum, to jsou ty nejmenší části, které se v tomto poli nacházejí. Vědci je nazývají třeba fotony, bosony, kvarky a podobně, ale podstatné je, že vlastně tyto části my ovlivňujeme naší myslí.

Když si vezmeme třeba láhev, rádio nebo knihu, to je jedno, tak i tyto věci se skládají z hmotných částic, něco z kovu něco ze skla, z papíru, umělé hmoty apod. Tyto materiály jsou pro nás hmatatelné a tedy vnímatelné jedním z našich pěti smyslů, které používáme nebo řekněme, které věda uznává. Díky tomu můžeme vzít papírovou knihu do ruky, ale vy můžete na tu knihu působit ještě dalšími smysly, které samozřejmě nejsou popsány, které nejsou zkoumány tím způsobem jako našich základních 5 smyslů. A teď si uvědomte, že i ta kniha se skládá také z částic, z těch kvant, například z těch kvarků, fotonů, bosonů. To už nás ale nikdo neučil...

No jo, ale pokud naše mysl ovlivňuje tyto částice kvantového pole, tak co kdyby mohla ovlivňovat i to, co se nám jeví jako "hmotné" a pevné?

Pokud vy budete smýšlet o svém autě, že je skvělé, že ho máte rádi, že vám dělá radost, že vám slouží, že se o něj staráte, že mu dáváte tu nejlepší naftu, že ho rozmazlujete doslova, tak to auto vám bude sloužit stále, protože vy mu dáváte impulsy právě cestou svých myšlenek přes to kvantové pole.

Ale v okamžiku, když si budete říkat, je to jenom nějaký škopek plechovej a je to krám a je to akorát žrout benzínu a leze mi na nervy a otravuje mě, tak je možné, že s ním budete mít postupně větší a větší problémy. Podívejte se na to, že někdo má nové auto a je s ním věčně v servisu, něco se na tom neustále porouchává. A někdo si koupí staré auto z bazaru, má z toho obrovskou radost, je nadšený vyloženě z toho svého auta, a to auto mu slouží mnoho let a nemusí do něj ani třeba dávat nějaké investice, protože prostě to auto doslova ovládá přes to kvantové pole svojí myslí.

Samozřejmě můžete říct, že to je blbost. Můžete říct, že to je nesmysl, že přece nemůžeme ovládat takto hmotné věci. Také jsem si to myslel, protože ve škole mě to nenaučili. Ale v momentě, když jsem začal studovat tyto věci, když jsem se začal zajímat o zákony třeba toho kvantového pole, když jsem se začal zajímat o kvantovou fyziku, když mne začaly zajímat tyto jemnohmotné věci, které klasická fyzika nebo vůbec klasické školní vzdělání nějakým způsobem nerozšiřuje, tak jsem zjistil, že je mnohem více pro mě nezodpovězených otázek a začal jsem i objevovat na ně odpovědi.

A to je přesně to, co bychom si měli uvědomit, že v tomto kvantovém poli můžeme přes naši mysl nalézt. Zamyslete se třeba nad tím, že právě v kvantovém poli můžete najít mnoho informací, protože mimo jiné tyto částice světla, ty fotony, bosony, kvarky atd. jsou zase nosiče informací. Můžete i díky těmto částicím světla získat nové informace, když je umíte načítat. Pokud se chcete v tomto trošičku zorientovat, pokud se v tomto chcete trošku víc jakoby ujistit a hlavně využít ty své schopnosti, které máte, tak se začněte zajímat o to, co to je kvantová fyzika, začněte se zajímat o to, jak vlastně funguje to kvantové pole a jak vy to můžete propojit se svojí myslí. Zjistíte, že jsou to naprosto úžasné možnosti. Že ty možnosti jsou neomezené, že ty možnosti jsou nevyčerpatelné a vy najednou zjistíte, že můžete právě třeba z toho kvantového pole číst informace.

Samozřejmě, vy to máte jako přirozenou schopnost, ale protože vás to nikdo neučil, protože vám to nikdo neřekl, no tak je potřeba se k tomu nějakým způsobem dostat. Pokud chcete, tak i tato činnost je v mých, řekněme, činnostech, kterým se věnuji a myslím si, že umím tuto činnost, tzv. chaneling tomu někdo říká, já to radši nazývám čtením z kvantového pole a osobně tuto metodu jsem tak nějak uvedl tady na svět, i když to čtení z kvantového pole a řeknete chaneling může být něco stejného, něco podobného, ale samozřejmě, když to začnete praktikovat, tak zjistíte, že ty možnosti, jak načítat tyto informace, jsou rozličné a že každý si může najít ten svůj způsob, který mu vyhovuje.

Někdo může načítat vyloženě myšlenky, někdo může načítat slova, někdo může načítat dokonce i verše. To jsem zažil na jednom mém semináři, kdy jsme měli seminář čtení z kvantového pole v Olomouci, tak tam jeden pán nám načítal informace ve verších, ale protože načítal všem lidem ty informace, bylo nás tam tehdy asi 20, tak si představte, že pro každého načetl báseň o několika slokách. A to si nemohl vymyslet, to nebylo tak, že bychom tam na to měli čas na každého člověka hodinu, to bylo na každého člověka pár minut a on, tak jak mu to přicházelo, tak to zapisoval.

Takže i takovéto schopnosti můžete mít. Pokud s tímto chcete pracovat, můžete využít třeba online kurz "Kvantový posun", nebo můžete navštívit právě webinář, který se jmenuje "Čtení z kvantového pole - objevování příčin". Takže přátelé, já si myslím, že dnes toho už bylo řečeno hodně. Jsem rád, že jste si pustili toto video a děkuji vám za to, že jste dali lajk tomuto videu a že jste se přihlásili k odběru našich videí. Mějte se hezky a brzy zase na viděnou a na slyšenou.

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

Online kurz - Kvantový posun

Chcete ve svém životě něco změnit? Využijte techniky kvantování a realizujte své sny a záměry přes Vaše srdce. Jeho tvůrčí síla je ve srovnání s naším mozkem nesrovnatelná a přesto vše "tlačíme" právě rozumem. Zkuste to jinak - přes srdce! Zvládne to každý, tak proč toho nevyužít?

Není náhoda, že jste se dostali k tomuto video kurzu. Nyní už záleží jenom na Vás, jak rychlý Váš posun bude. Máte k dispozici doslova unikátní nástroj pro Váš osobní rozvoj a duchovní posun. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti