Lze omlazovat své tělo? Jak si zachovat mladší vzhled?

Jak si zachovat mladší vzhled? Jak dospět k tomu, že vaše tělo bude stále mládnout? Je možné mládnout jen tak bez nějakého elixíru mládí? Určité možnosti tu jsou. Na tyto otázky, ale i na vaše dotazy, naleznete odpověď v následujícím videu. Pokud máte raději psaný text, níže najdete přepis videa právě do textové podoby.

Krásný den a vítám vás u dalšího videa, které je v rámci mých videí "povídání o životě". A poslali jste mi krásné otázky právě na téma, jak mládnout nebo respektive, jak to dělám, že mládnu. Abych řekl pravdu, já jsem začal s určitým projektem před zhruba asi šesti lety a rozhodl jsem se, že 7 let nebudu řešit vůbec, co se děje a nechám to zase na vás, jestli budete na to reagovat, myslím vy jako posluchači, diváci, protože to je samozřejmě pro mě ta nejlepší zpětná vazba. Já mohu vyprávět cokoliv, ale jak to přijde zvenčí, tak je to, v tomto případě, pro mě lepší.

Co dělat, abychom omládli? Přátelé, u každého to je samozřejmě něco jiného, ale myslím si, že nás pojí stejně všechny jedna taková věc, kterou jsme zažívali jako děti, že jsme poslouchali naše babičky, dědečky, tatínky, maminky, strýčky, tetičky, já nevím, koho ještě, jak si stěžovali, jak stárnou, jak je něco bolí, jak mají problémy třeba s očima, jak mají problémy se hýbat a stále něco nám dávali jako by do podvědomí, abychom si uvědomili, že to vlastně nebudeme mít tak jednoduché v tom našem vyšším věku. Já se tomu trochu směju, protože jsem si uvědomil, že vlastně, když jsem došel vlastně k pochopení, že to je pěkná blbost, co nám říkali, že to jsou jenom vlastně programy, který my můžeme a nemusíme přijmout, tak jsem to začal dělat úplně jinak.

Provokativně jsem začal okolo sebe rozhlašovat, že já tady budu do 450 let. Já nevím, jestli tady budu do 450 let, to teď nemůžu vám říct, jestli mě zítra nepřejede auto nebo něco podobného, ale prostě začal jsem do své hlavy dávat, že moje tělo je v té nejlepší formě, že se cítím velmi dobře a že je to stále lepší. A představte si, moje tělo se cítí dobře, moje tělo mi vykazuje známky toho, že já se cítím lépe než třeba před 10 lety. Podstatné pro mě je, že tělu dávám neustále tu informaci, že tu budu do čtyři sta padesáti let. To, znamená, to tělo se s tím musí nějak srovnat.

Pokud bych si říkal aha, tak moje babička zemřela v 85, druhá v 91, jeden dědeček v 76, jeden v 67, tak si z toho vyvodím nějaký průměr, což je 80 let. No a teď samozřejmě se můžu soustředit na to, že tady budu 80 let. Když k tomu připočítám ještě moje rodiče, kteří zemřeli poměrně mladí, tedy táta když mu bylo 43 let a máma když jí bylo 48, tak se ten průměr snižuje. To znamená, když to vezmu babičky, dědečkové a rodiče, tak já bych byl průměrem nějakých 68 let. Když to vezmu jenom z rodičů, tak jsem na 46 letech, takže přežívám v podstatě o 4 roky.

Ale proč to tady říkám?  Říkám to z toho důvodu, že já se mohu držet této statistiky, této jednoduché statistiky, kterou jsem si vytvořil ze svých předků, anebo si mohu říct, kašlu na to, oni se tak rozhodli a já se rozhodnu jinak. A já jsem se rozhodl jinak. Já jsem se rozhodl, že až mě to tu prostě na tom světě nebude bavit, tak to tady zabalím a prostě odejdu tam, odkud jsem přišel. Nicméně v tuto chvíli svému tělu dávám informace, že tady bude do 450 let.

Já vím, že pro mnoho z vás to je nepochopitelné a mnoho lidí si dělají jakoby legraci, ale oni jsou vevnitř naštvaný, jak si to ten Lexa může dovolit říct, že tady bude do 450 let, když tady nikdo takhle není. No, protože si říkám, že člověk může být v něčem i první třeba. Ale v minulosti se lidé dožívali i podstatně vyššího věku, ale to už je zase o té naší změněné minulosti nebo tedy o pozměněné historii, a to je téma na samostatné video, takže to teď nebudeme rozvádět.

Nicméně, když jsem si řekl, že tu budu do 450 let, tak ale jsem si uvědomil, že tady nemůžu jenom tak nečinně sedět a krmit své tělo těmito informacemi, protože ono potřebuje být trošičku vitální. To znamená, začal jsem se i více hýbat než v minulosti, ale zase to nepřeháním, jako není to o tom, že bych denně sportoval, nebo že bych denně dělal nějaké atletické výkony. Ale rozhodl jsem se, že prostě budu každý den chodit, takže máme takové období se ženou, že chodíme každý den, ve 4 hodiny vstaneme, jdeme na běžeckou dráhu, tam odchodíme třeba 6 km a jdeme zase domů. Ale potom třeba je období, kdy měsíc dva nechodíme, neděláme nic, ale zase to doháním na jiné straně. Sednu si a pracuju třeba s vizualizací, představuju si, jak se mi moje buňky krásně omlazují, jak se moje tělo dostává do mnohem mladších vibrací nebo do vibrací, které mu umožňuji mládnutí. To znamená, pracuji se svojí myslí a hodně.

Dále dělám to, že dávám skutečně jídlu stravu, která je bez živočišných produktů úplně komplet, takže když někdo jakoby bude spekulovat, jestli jsem vegan nebo vegetarián, tak jsem vegan. Ale zase toto video nechci dělat jako propagaci veganství, protože si myslím, že každý k tomu musí dospět sám, takže já jsem se rozhodl tak, že jednoduše budu žít způsobem jako vegan a velmi mi to vyhovuje a můžu vám to jenom doporučit, ale dojděte si k tomu vlastním poznání. To je to nejlepší, protože když se jednou rozhodnete o tom, že budete vegani, tak by to mělo jít z vás a z vašeho nitra. Ne to, že to někdo řekl v nějakém videu, které vás třeba i nadchlo, ale prostě je potřeba s tím něco dělat.

A teď je podstatná jedna věc. Začít to dodržovat! Začít skutečně tyto věci ve svém životě brát vážně, to znamená skutečně jíst jenom to, co jste se rozhodli, to jsem tak začal dělat já. Následně se snažím nedostávat se do stresových situací. Mnoho z vás mi řekne, no, ale to nejde, protože ten stres je dnes všude, ale prosím vás, my se všichni k stresu rozhodujeme sami. Pokud si myslíte, že ne, no tak v tom žijte i nadále, ale já jsem se jednoho dne rozhodl, že mě nikdo nebude stresovat, že mě nikdo nebude do ničeho tlačit, že se buďto rozhodnu sám, anebo se pro to nerozhodnu.

A to je taky velmi důležitý, protože v okamžiku, když necháváte za sebe rozhodovat jiné lidi, jak byste chtěli mít pod kontrolou to, že budete nebo nebudete mládnout, když vám někdo řekne, prostě udělej tohle, lepší je jíst tohle, protože já ti to říkám, no a vy to tak uděláte, protože on vám to říká, to je ale i v mém případě vůči vám jo, to znamená já osobně zastávám veganský způsob stravování, ale pokud vy s tím nejste ztotožněni, tak s tím ani nezačínejte, protože se budete akorát trápit a bude vám to otravovat život.

Na druhou stranu je to zase o každém z nás. V žádném případě to není tak, že prostě tím, že jíte třeba dneska maso a máte ho rádi, takže tím, že ho přestanete jíst, tak se něco změní. Ne, já už nejím živočišné produkty nějakou dobu, delší dobu, a to je podstatné právě vydržet. Abyste vydrželi, tak si musíte nastavit svůj vlastní harmonogram. Musíte si dát, proč to vlastně chcete dělat, proč chcete pracovat na tom svém omlazování a teď je důležitá otázka, proč tu chcete být třeba takto dlouho?

Když mi někdo řekne, proč tady chceš být 450 let? Víte co mi dalo za práci, než jsem vůbec přišel na to, proč tu chci být? A když to pochopíte, proč tu chcete být, já to nebudu zveřejňovat, protože vás nechci ovlivňovat, ale mám aspoň ze své strany logickou odpověď, proč tu chci být 450 let. A když si to nastavíte a budete mít logickou odpověď, teď nemyslím proto, abyste se mohli starat o svoji firmu nebo proto, aby ten majetek, který jste získali, aby nepropadl státu nebo aby ho nezdědili nějaký kreténi, který ho rozfrcají a podobně, prosím vás, jo, to v žádným případě, ale aby tam byl nějaký duchovní důvod. Nějaký duchovní důvod, proč chcete žít tak dlouho, protože ono občas si člověk řekne, no, tak vlastně kdybych to dneska zabalil, tak ono se vůbec nic neděje. Kdybych to dneska zabalil, no, tak po mně třeba ani pes neštěkne. Ale když si řeknete, chci tu být 450 let, tak si musíte najít to odůvodnění. To je velmi důležité.

No a teď, prosím vás, to všechno dejte dohromady. Začněte s tím pracovat a začněte denně pracovat s tím, abyste žili vědomě. To znamená, snažte se tvořit si svoji realitu. Tvořte si svoji realitu, to je velmi důležité, protože jak si začnete tvořit svůj svět, svoji realitu, tak vlastně se odpojujete od toho systému, který vás stahuje dolů za nohu a vy nemůžete se od něj prostě odtranut. Ale jak si tvoříte vlastní realitu, tak to funguje zase trošku jinak. A podívejte se na lidi, kteří třeba pracujou s kvantovou vlnou, s kvantovým polem, s těmito fenomény, tak jednoduše mládnou, protože se odpoutávají od toho systému.

Ale zase je potřeba, abyste to nebrali tak, že teď budu dělat kvantovku a budu mládnout, ale je potřeba, abyste si uvědomovali, že budete žít nový životní styl, který si postupně budete tvořit třeba několik let. To není otázka týdne, měsíce nebo jednoho roku, to vás předem upozorňuji. Ale je to otázka začít pomalu měnit své fyzické, ale i mentální návyky. No, a když toto zvládnete, no tak potom se možná začnou objevovat nějaké příznaky toho, že vaše tělo mládne. Ale je to velmi náročné už jenom třeba v tom, že vaše tělo vám bude na začátku dávat spoustu znamení, jestli to myslíte vážně.

Budete dostávat denně otázky jako: A fakt to chceš, jo? Opravdu to chceš? No dobře, no tak jo. A dá vám to třeba tak, že najednou budete mít chuť a vy si najednou řeknete, no jo, jenomže, když piju alkohol, což je i pivo, tak vlastně to mi likviduje buňky, to mi vlastně tráví moje tělo, no, tak to já pít nebudu alkohol. No a najednou ten váš organismus vám řekne, ty, ale to je jenom jedno pivo, tak si ho dej. No ale právě na tom jednom pivu stojí to, jestli chcete tu změnu nebo nechcete. Protože spoustu lidí řekne, no, tak to jedno pivko si občas můžu dát.

Ale ono to není o tom, jestli si dáte to jedno pivo, ono to je o tom, jestli mentálně zvládnete tyto malé postupné tlaky. Oni se pak totiž mění ve velké. A když vydržíte ty malé, přijdou větší. Pak třeba přijde i nějaký psychický tlak, který vás bude tlačit do toho a tak já se na to vykašlu, nemám to zapotřebí a zase se vrátíte na tu startovní čáru. Já vím, že možná v tuto chvíli jsem vám nahnal strach, možná jsem vás trošičku dotlačil do toho, že budete tady chtít žít jako vaše rodina a vaši předkové, že to nebudete přehánět, ale je to skutečně o tom, že vy v okamžiku, když se pro něco rozhodnete, tak je třeba, abyste se proto rozhodli se vším všudy.

To znamená, chci žít život tak, že mi bude třeba tělo mládnout, ale musím určité věci omezit. A můžu vám říct, že to není jenom omezení toho alkoholu nebo ne omezení, třeba můžu říct, já byl fajnšmekr, co se týče třeba piva, já miloval pivo, ale prostě už několik let alkohol nepiju z jednoho důvodu, že prostě jsem se pro to tak rozhodl. To je konec, není tam důvod, že bych nesměl nebo můžu všechno co chci, ale vím, že to škodí mému organismu. Stejně tak další a další věci. Na druhou stranu, když toto všechno podstoupíte, tak zjistíte, že vaše tělo najednou dostává úplně jinou energii.

Najednou, že mládnete, ale pozor, to neznamená, já třeba o sobě vím, že ještě pořád mám co dohánět, že pořád mám tělo, který má nadváhu, ale já se pořád chválím, protože od tý nadváhy, co jsem měl před zhruba šesti lety, tak jsem šel asi o 20-25 kilo dolů. To znamená, že teď vlastně já musím to svoje tělo chválit a tím, že budete chválit svoje tělo, tak ono bude dělat to, co vy chcete, ne to, co tak nějak vyplyne ze situace, ale je potřeba i vaše tělo, který třeba se vám nebude líbit nebo nebudete s ním úplně spokojený, tak je potřeba, abyste ho chválili, abyste mu denně dávali najevo, jak ho máte rádi, jak ho milujete, jak jste vděčný, že vlastně díky němu tady můžete žít.

A myslím, že pro dnešek těch informací bylo dost, protože toto je skutečně možná na celou knihu toto téma, ale to, co jsem vám dnes prozradil, tak je vlastně v kostce to, co já dělám již několik let a můžu říct, že se cítím velmi dobře, že moje tělo, mám pocit, že je mladší, než na ten věk, v kterým jsem, tak si myslím, že je o takových 15 možná i víc let mladší, ale je to proto, že skutečně mu věnuji tu energii a tu pozornost, kterou jsem mu nikdy nevěnoval. Ale podotýkám, nemá to nic společného třeba s tím, že bych potřeboval ještě víc se hýbat, abych shodil nějaký kila. Jako ano, ale já i přesto svoje tělo miluju, protože vím, že mi umožňuje spoustu věcí, které bych nemohl dělat bez těla.

Takže to jsem vám dnes chtěl říct a věřím, že v tom někteří naleznete posun, někteří světlo na konci tunelu a pokud jsem vás odradil, tak to berte jako určitou výzvu nebo určitou překážku na vaší cestě a stáhněte se na chvíli a pusťte si to video třeba za rok a uvidíte, že na něj budete mít už za rok třeba jiný náhled.

Jiří Lexa

Autor je lektor kvantování a kvantový terapeut. Jeho kurzy prošlo již několik tisíc absolventů. Podobně jako ve světě např. Esther Hicks umí načítat informace z kvantového pole a předává tuto dovednost ostatním. Zde o něm najdete více informací.

Online kurz - Kvantový posun

Chcete ve svém životě něco změnit? Využijte techniky kvantování a realizujte své sny a záměry přes Vaše srdce. Jeho tvůrčí síla je ve srovnání s naším mozkem nesrovnatelná a přesto vše "tlačíme" právě rozumem. Zkuste to jinak - přes srdce! Zvládne to každý, tak proč toho nevyužít?

Není náhoda, že jste se dostali k tomuto video kurzu. Nyní už záleží jenom na Vás, jak rychlý Váš posun bude. Máte k dispozici doslova unikátní nástroj pro Váš osobní rozvoj a duchovní posun. Výsledky na sebe nenechají dlouho čekat.

ANCHOR_TOP_TITLE

Tento web využívá cookies

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookies. Kliknutím na tlačítko „Souhlasím“ vyjadřujete souhlas k použití všech cookies. Zobrazit podrobnosti Zobrazit podrobnosti

Nastavení cookies

Vaše soukromí je důležité. Můžete si vybrat z nastavení cookies níže. Zobrazit podrobnosti